ALTIN
DOLAR
EURO
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

2012 Suzuki Swift Türkiye’de

06.08.2011
701
A+
A-
2012 Suzuki Swift Türkiye’de

Japon üretici Suzuki’nin küçük sınıf temsilcisi Swift’in yeni nesli Türkiye’de satışa sunuldu.

Yalnızca 5 kapılı olarak ithal edilen araç temel tasarım özellikleriyle bir önceki nesli fazlasıyla hatırlatıyor.  1.2 lt benzinli motora sahip olan araçta tek donanım seçeneği sunuluyor. Köşeli A sütunları ve düz tavan gibi karakteristik özellikler yeni Swift’te de korunmuş. 5 ileri manuel şanzımanlı Swift 1.2’nin başlangıç fiyatının 30.590 TL olduğu belirtildi.
4 kademeli otomatik şanzıman tercih edildiğindeyse 2.810 TL farkla 33.400 TL ödemek gerekiyor. Çamurluklara doğru uzanan stoplar ve dik inen arka cam Swift’in özgün tasarım detayları arasında yer alıyor.


Yalnızca GL donanımıyla ithal edilen yeni Swift zengin donanım özellikleriyle dikkat çekiyor.
Ön, yan ve perde havayastıkları, sürücü diz havayastığı, ESP, ABS ve 16 inçlik alaşım jantlar Swift’in önemli standart özellikleri arasında yer alıyor.
Küçük sınıf bir otomobile göre gayet olgun bir kokpite sahip olan yeni Swift’te manuel klima standart olarak sunuluyor.
Standart donanımda sunulan yol bilgisayarının ekranı artık gösterge tablosunda yer alıyor.
İki parçalı katlanabilen arka koltuklar sayesinde 211 litrelik hacim 874 litreye kadar arttırılabiliyor.
93 HP gücündeki 1.2 lt’lik benzinli ünite, Swift’e manuel şanzımanla birlikte 4.9 lt/100 km’lik ortalama tüketim ve 165 km/s’lik maksimum hız değerleri kazandırıyor.
Henüz Türkiye’ye ithal edilmese de, Swift’in bir de 1.3 lt’lik bir dizel motoru da var.
Kaynak: Otohaber

Destekegitimi
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 3 YORUM
  1. Serap dedi ki:

    2012 Suzuki Swift alınabilecek bir araba. 2012 Suzuki Swift bence bu yıl çok satar. Benim tek sevmediğim şey Suzuki model araçların yedek parça ve servis durumlarının nasıl olduğu.

  2. Rafet Dizman dedi ki:

    Fiyat, donanım ve kalite olarak sınıfının en iyisi. Ben bir tane aldım, alan memnun kalır.

  3. ORÇUN KAMER dedi ki:

    Suzukinin servisi yok diye yakınmayın çünkü servisi açan aç kalır iş yapamaz araçlar arıza yapmıyor o yüzden servisi yok alan memnun kalır memnun kalmadım diyen azdır. bende var satarsam bile model yenilerim.